Ostali sportovi

Ronnie O'Sullivan nakon poraza od tinejdžera: "Možda su tek Hendry i Higgins igrali ovako dobro protiv mene"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 30.10.2017.
Ronnie O'Sullivan nakon poraza od tinejdžera: "Možda su tek Hendry i Higgins igrali ovako dobro protiv mene"

Peterostruki svjetski prvak Ronnie O'Sullivan neočekivano je poražen na startu International Opena koji se igra u kineskom Daqingu. Bolji je od Engleza bio 17-godišnji domaći igrač Yan Bingtao koji ga je svladao sa 6:1. The Rocket je nakon meča istaknuo kako bi pred mladim igračem mogla biti velika budućnost...

Nastup u kineskom Daqingu neočekivano rano je završio peterostruki svjetski prvak Ronnie O'Sullivan koji je poražen od domaćeg predstavnika Yan Bingtaoa. 17-godišnji kineski igrač ostavio je jednog od najboljih igrača snookera na samo jednom osvojenom frameu u cijelom meču, slavio je sa 6:1.

O'Sullivan u posljednja četiri framea nije ubacio nijednu kuglu, a nakon meča je čestitao svom protivniku na odličnom meču, smatrajući kako bi pred njim mogla biti svijetla budućnost.

"Danas nisam napravio toliko grešaka, Yan je igrao sjajno. Možda su tek Stephen Hendry i John Higgins igrali tako dobro protiv mene ranije. Ako nastavi igrati ovako, bit će ga jako teško pobijediti u nastavku turnira, a s konstantom doći će i veći trofeji."

Inače 53. igrač svijeta nakon meča je bio očekivano sretan: "Mislim da mogu pobijediti svakoga, ali moram ostati smiren. Naučio sam jako puno u svojoj prvoj profesionalnoj sezoni, no još trebam steći konstantu jer sada mogu pobijediti top igrača pa u sljedećem kolu izgubiti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!