Tenis

Borna Ćorić u dvoboju kvalifikanata svladao Struffa i izborio novi dvoboj protiv Čilića

Mihaela Bradovski • utorak, 31.10.2017.
Borna Ćorić u dvoboju kvalifikanata svladao Struffa i izborio novi dvoboj protiv Čilića
Foto: EPA

Borna Ćorić dobro je krenuo na velikom turniru u Parizu i uspješno je preskočio prvu prepreku. Protivnik mu je bio također kvalifikant Jan-Lennard Struff kojeg je Ćorić svladao sa 6:3, 6:4...

Borna Ćorić još jednom igrat će protiv Marina Čilića i nadati se prvoj pobjedi u međusobnim dvobojima. Dogodit će se to u drugom kolu turnira u Parizu gdje je Borna prošao pobjedom protiv njemačkog kvalifikanta Jan-Lennarda Struffa.

Ćorić je odigrao vrlo dobar meč, pokazao je u posljednjih desetak dana kako na kraju sezone podiže formu i to je za njega ohrabrujuća vijest uoči premijernog nastupa na završnom turniru "nove generacije".

Protiv Struffa je vrlo dobro servirao i tu je stvorio preduvjete za pobjedu, Struff je u cijelom meču imao samo jednu break loptu, nije ju iskoristio i za 70 minuta oprostio se od turnira.

Ćorić je odlično otvorio meč i odmah stigao do prednosti 3:0 te je rutinski dovršio prvi set ne dopustivši Struffu nikakvu priliku za povratak.

Vrlo slično bilo je i u drugom setu gdje Borna također dolazi odmah do breaka, imao je kod 4:2 i 0:40 koje nije iskoristio da bi Struff jedinu break priliku imao na Ćorićevom servisu za meč.

U konačnici lagana pobjeda za hrvatskog tenisača koji zasluženo prolazi dalje.

Pariz, prvo kolo:
Borna Ćorić (Hrvatska, Q) - Jan-Lennard Struff (Njemačka, Q) 6:3, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!