Košarka

Hezonja: "Odluka Orlanda neće me promijeniti niti utjecati na mene, volio bih da sam imao više prilika"

Branimir Korać • četvrtak, 02.11.2017.
Hezonja: "Odluka Orlanda neće me promijeniti niti utjecati na mene, volio bih da sam imao više prilika"
Foto: EPA

Mario Hezonja na kraju sezone neće imati ugovor, Orlando je odlučio kako neće iskoristiti team option i hrvatski reprezentativac vrlo vjerojatno sljedeću sezonu dočekat će u drugoj sredini...

Hezonja tvrdi kako sve to neće utjecati na njega, ali naglašava kako se nadao da će igrati više i da bi se onda realnije na osnovu nastupa procijenilo zaslužuje li ugovor ili ne.

"To ništa neće promijeniti, nastavit ću i dalje naporno raditi i pokušati popraviti svoju igru. Ovdje sam da bih igrao, nisam došao od kuće kako bih gledao utakmice. To mi je glavni cilj i napravit ću sve što trener traži od mene. Volio bih da sam dobio pravu priliku i da se o produženju ugovora odluka donijela na temelju igara. Malo je čudno, ali to neće ništa promijeniti kod mene."

"Nisam se baš naigrao u zadnje dvije godine i teško je procijeniti situaciju. Od početka je bilo teško. Možda sam napravio sitne pogreške, ali volio bih da je ta odluka donesena prema onome što sam odigrao. I dalje sam optimist, ovo ne mijenja kod mene ništa, želja mi je i dalje biti najbolji i učinit ću sve da napredujem."

Hezonja se u Orlandu najblaže rečeno nije uspio nametnuti. Nije se izborio za akcije koje bi se odigravale za njega, u hijerarhiji momčadi nije visoko kotirao i nije bilo previše utakmica u kojima je potvrđivao visok potencijal. No, na njemu je da na terenu iskoristi svaku minutu i tako pokaže da vrijedi za NBA ligu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!