Nogomet

VIDEO: Livaja golom u 95. minuti donio AEK-u bod u derbiju

Mihaela Bradovski • nedjelja, 19.11.2017.
VIDEO: Livaja golom u 95. minuti donio AEK-u bod u derbiju
Foto: EPA

U 11. kolu grčkog prvenstva na rasporedu je bio atenski derbi između Panathinaikosa i AEK-a, a susret je okončan podjelom bodova zahvaljujući golu Marka Livaje u 95. minuti...

Nogometaši atenskog AEK-a ostaju na vrhu grčkog prvenstva s bodom prednosti nad Atromitosom i Olympiakosom. AEK je u 11. kolu grčkog prvenstva imao na rasporedu veliki gradski derbi protiv Panathinaikosa i remizirao 1:1.

Panathinaikos je imao prednost od desete minute zahvaljujući pogotku Brazilca Rodriga Moleda koji ove sezone nema sreće i ponovno se ozlijedio te je napustio igru još u prvom dijelu.

U utakmici s malo prilika AEK se ipak u završnici uspio izboriti za bod i to zahvaljujući Marku Livaji koji je u posljednjoj minuti sudačke nadoknade primio loptu pred kaznenim prostorom domaćina i odlično opalio u suprotni kut za poravnanje na konačnih 1:1.

AEK će sigurno prenoćiti na vrhu ljestvice, a hoće li tamo i ostati bit će poznato nakon posljednjeg susreta kola između PAOK-a i Atromitosa koji je na rasporedu u ponedjeljak.

Grčko prvenstvo, 11. kolo:
Panathinaikos - AEK 1:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!