Košarka

VIDEO: Lakersi svladali Bullse, Zubac u preokretu domaćina dobio tri minute

Branimir Korać • srijeda, 22.11.2017.
VIDEO: Lakersi svladali Bullse, Zubac u preokretu domaćina dobio tri minute
Foto: EPA

Noćas je u NBA ligi na rasporedu bila samo jedna utakmica, a u njoj su Los Angeles Lakersi svladali Chicago Bullse. Vrlo malu minutažu dobio je Ivica Zubac...

Los Angeles Lakersi upisali su osmu ovosezonsku pobjedu svladavši na svom parketu Chicago Bullse. Nakon lošeg prvog poluvremena za domaćina, u nastavku je bila posve drugačija priča i LA je stigao do preokreta i glatke pobjede.

Bullsi su propustili priliku doći do rijetke pobjede, vodili su na poluvremenu s visokih 56:42, tijekom susreta imali su i vodstvo od 19 razlike, ali nisu znali zadržati tu prednost.

Početkom drugog poluvremena gosti su vodili s čak 61:42, no Lakersi su polako smanjivali zaostatak da bi polaganjem Kentaviousa Caldwell-Popea uspjeli povesti tri minute prije kraja.

Pad Chicaga nastavio se i do kraja susreta i Lakersi su stigli do preokreta i pobjede 103:94.

Ivica Zubac kod domaćina dobio je tek tri minute i za to vrijeme ubacio je dva poena (1/1 za dva) te uhvatio skok i izgubio jednu loptu.

Kyle Kuzma predvodio je Lakerse s 22 poena i pet asistencija, Caldwell-Pope dodao je 21 poen i devet skokova, Julius Randle deset poena uz deset skokova, a Lonzo Ball 13 skokova uz još jednom skroman šut 3/13.

Na drugoj strani Denzel Valentine ubacio je 17 poena uz devet skokova, Antonio Blakeney dodao je 15 poena, Lauri Markkanen 13 poena uz 14 skokova, a Justin Holiday deset poena uz deset skokova.

Bratski centarski dvoboj pripao je Robinu Lopezu koji je ubilježio 14 poena, a Brook je imao tek četiri poena uz šut 2/10.

NBA:
Los Angeles Lakers - Chicago Bulls 103:94

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!