Rukomet

Lovro Mihić vrlo dobar u pobjedi Wisle, momčad iz sredine ljestvice šokirala Szeged i otkinula bod

Mihaela Bradovski • srijeda, 29.11.2017.
Lovro Mihić vrlo dobar u pobjedi Wisle, momčad iz sredine ljestvice šokirala Szeged i otkinula bod
Foto: EPA

Wisla je u poljskom prvenstvu uz vrlo dobar nastup Lovre Mihića glatko slavila dok se iznenađenje dogodilo u Mađarskoj gdje je Budakalasz, sastav iz sredine ljestvice, odigrao 35:35 u Szegedu...

Wisli ne ide u Ligi prvaka, ali zato u poljskom prvenstvu dobro odrađuje posao. U 12. kolu ugostila je Stal Mielec i lakoćom ga svladala 37:26.

Bio je to jednosmjeran dvoboj u kojem je domaćin glatko slavio i nije dopustio gostima niti pomisao da bi mogli do iznenađenja.

Ovo je 11. pobjeda Wisle u prvenstvu, jedini poraz ima protiv Kielcea, a predvodili su je Jose De Toledo i Lovro Mihić s po šest golova te Tomasz Gebala i Valentin Ghionea s po pet golova.

Dok je u Poljskoj rezultat bio očekivan, u Mađarskoj se dogodilo iznenađenje. Szeged je ugostio Budakalasz, momčad iz sredine ljestvice i odigrao samo 35:35.

Domaćin se nikako nije uspio u potpunosti odvojiti, ali bez obzira na to imao je plus četiri na ulasku u zadnjih deset minuta i tu pao. Emil Berggren 13 sekundi prije kraja donio je bod gostima.

Stas Skube predvodio je Szeged s osam golova, Zsolt Balogh dodao je sedam, Matej Gaber pet, a Denis Buntić jedan pogodak. Berggren je kod gostiju postigao čak 13 pogodaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!