Nogomet

Neymar: "Danas na Brazil svi gledaju drugačije nego što je to bilo nakon prošlog SP-a"

Branimir Korać • petak, 01.12.2017.
Neymar: "Danas na Brazil svi gledaju drugačije nego što je to bilo nakon prošlog SP-a"
Foto: EPA

Brazil će svakako biti jedan od favorita za titulu svjetskog prvaka u Rusiji, a Neymar je posebno motiviran za nastup na tom natjecanju...

Neymar vjeruje kako danas Brazil svi cijene više nego što je to bilo nakon Svjetskog prvenstva 2014. godine na kojem ga je Njemačka ponizila u polufinalu.

"Danas na brazilsku reprezentaciju svi gledaju drugačije nego što je to bilo nakon Svjetskog prvenstva prije četiri godine. Vratio se Brazil kojeg svi respektiraju i cijene, Brazil koji uživa u nogometu. Raspoloženje u momčadi i među navijačima potpuno se promijenilo. Svi smo puni samopouzdanja i jedva čekamo Svjetsko prvenstvo u Rusiji."

Neymar nije igrao u tom kobnom susretu protiv Njemačke zbog ozljede koju je zaradio u četvrtfinalu protiv Kolumbije nakon starta Kolumbijca Juana Zunige.

"Nastup na posljednjem SP-u nisam završio na način na koji sam se nadao. Htio sam titulu, a na kraju nisam niti pobijedio, niti izgubio, nisam završio nastup na SP-u. Moj nastup je okončan ozbiljnom ozljedom i zbog toga mi je žao. Bio je to jako težak tjedan za mene, puno sam plakao i pitao se zašto mi se to dogodilo. Međutim stvari koje vam se događaju čine vas jačima, pomaže vam to da naučite neke stvari. Smatram da će ovo SP puno značiti Brazilu i učinit ću sve da osvojimo titulu."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!