Košarka

VIDEO: Odlični Ivica Zubac na korak do double-doublea u novom povratku u NBA G-League

Dario Dodić • nedjelja, 03.12.2017.
VIDEO: Odlični Ivica Zubac na korak do double-doublea u novom povratku u NBA G-League
Foto: EPA

Ivica Zubac je još jednom ove sezone iz Los Angeles Lakersa poslan u NBA G-League filijalu, South Bay Lakerse. Hrvatski je centar u sinoćenjem porazu South Baya odigrao odlično, jedan skok dijelio ga je od double-double učinka...

Treći put ove sezone Los Angeles Lakersi poslali su Ivicu Zupca u svoju NBA G-League filijalu, South Bay Lakerse. Sinoć su Lakersi u razvojnoj ligi upisali tek drugi poraz ove sezone, sa 109:99 svladali su ih Agua Caliente Clippersi.

Zubac je još jednom odigrao odlično za South Bay, ovog puta to nije bilo dovoljno, nedostajalo je još raspoloženih igrača kod domaćina. Hrvat je na parketu proveo 30 minuta i za to vrijeme ubilježio 18 poena (9/14 za 2, 0/1 za 3), devet skokova, asistenciju i čak pet blokada.

Prvo ime South Bay Lakersa bio je Alex Caruso s 26 koševa, šest skokova i osam asistencija. Scott Machado utakmicu je završio s istim učinkom kao i Zubac.

LaDontae Henton je s 27 poena predvodio Clipperse, po 20 koševa dodali su Tyrone Wallace (devet skokova, osam asistencija) i Andre Dawkins.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!