Nogomet

Zidane: "U ponedjeljak ćemo saznati sljedećeg protivnika, a svjesni smo da će svaki ždrijeb biti težak"

Sportnet • četvrtak, 07.12.2017.
Zidane: "U ponedjeljak ćemo saznati sljedećeg protivnika, a svjesni smo da će svaki ždrijeb biti težak"
Foto: EPA

Nakon pobjede nad Borussijom Dortmund 3:2, trener Real Madrida, Zinedine Zidane, svjestan je kako im zbog činjenice da su završili drugi, ždrijeb neće biti naklonjen...

AUTOR: Jan Šneler

Na press konferenciji povodom odigrane utakmice, francuski strateg bio je vrlo optimističan. Podsjetimo, njegova momčad vodila je s 2:0, no Borussia je golovima Aubameyanga izjednačila. Pred sam kraj utakmice, Lucas Vazquez poentirao je za pobjedu i time razveselio Zidanea.

"Krenuli smo dobro zabivši dva gola u prvim minutama. Zbog ozljede Varanea ušli smo u teško razdoblje. Posljednjih pola sata igre je bilo jako dobro s Lucasom u napadu i Ceballosom koji je odrađivao odličan posao. Pružili smo dobru igru. Zabiti tri gola je uvijek postignuće", rekao je Zidane.

Novinare je svakako zanimalo i njegovo mišljenje o mogućem ponovnom osvajanju Lige prvaka. Naime, Real Madrid jedini je klub koji je od 1992. kada se igra Liga prvaka, a ne Kup prvaka, koji je osvojio dvije titule zaredom. Treće uzastopno osvajanje bio bi prvorazredan trijumf.

"Daleko smo od osvajanja još jedne Lige prvaka. Dug je put pred nama. Najvažnije je da smo se kvalificirali u osminu finala. Upisali smo pobjedu na kraju grupne faze i još je jako puno utakmica u rasporedu prije osmine finala. Prije toga imamo ligaške utakmice, Svjetsko klupsko prvenstvo pa tek onda možemo razmišljati o Ligi prvaka", istaknuo je Zidane.

Za kraj, Zidane je ostao tajanstven i oko potencijalnih transfera. Nije tajna da bi Real volio pojačati svoj napad kvalitetnim strijelcem koji bi se nadopunjavao s Benzemom. Ipak Zidane je dao općeniti odgovor:

"Rok za transfere počinje 1. siječnja, a završava krajem mjeseca. Vidjet ćemo što će se dogoditi, ali ništa se previše nije događalo u proteklo vrijeme. Imamo razne mogućnosti, kao i svake godine, tako da ćemo dobro procijeniti situaciju"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!