Nogomet

Klopp nakon visoke pobjede: "Ako nastavimo ovako igrati, bit ćemo prijetnja svima"

Petar Jenjić • četvrtak, 07.12.2017.
Klopp nakon visoke pobjede: "Ako nastavimo ovako igrati, bit ćemo prijetnja svima"
Foto: EPA

Jürgen Klopp očekivano je bio zadovoljan predstavom svoje momčadi protiv Spartak Moskve u posljednjem susretu grupne faze Lige prvaka. Njemački strateg smatra kako Liverpool može biti ozbiljna prijetnja mnogim momčadima u knock-out fazi...

Sedam pogodaka završilo je u mreži moskovskog Spartaka u sinoćnjem dvoboju na Anfieldu protiv Liverpoola. Iako je Redsima bio dovoljan samo bod, odigrali su sjajnu napadačku utakmicu i s prvog mjesta idu u osminu finala Lige prvaka.

"Ako budemo nastavili igrati ovako, bit ćemo prijetnja svima. Ako vidite Doma Solankea kako je igrao u Stokeu, kako je Daniel Sturridge igrao kada je ušao u igru jer je mogao postići dva, tri pogotka, no namjestio je gol za Sadio Manea i to je jako dobro", kazao je nakon susreta trener Liverpoola Jürgen Klopp.

Philippe Coutinho predvodio je Liverpool s tri postignuta pogotka, Sadio Mane je poentirao dva puta, a u strijelce su se još upisali Roberto Firmino i Mohamed Salah. Pobjeda u sinoćnjoj utakmici značila je da će Liverpool s prvog mjesta ići u osminu finala i tako izbjeći momčadi poput PSG-a, Barcelone i Rome, no i dalje mogu izvući Bayern, madridski Real i Juventus.

"Znali smo da ćemo biti prvi ako pobijedimo. Znali smo da ima jakih momčadi, no ova godina je posebna jer ne viđate često Bayern, Real i Juventus u takvim situacijama. Antonio Conte je dobro rekao jučer kada je istaknuo kako nema lakih protivnika i mislim da nitko neće biti sretan ako nas izvuče. Niti mi nećemo biti sretni koga god izvukli u sljedećoj rundi, ali bit ćemo spremni", zaključio je Klopp.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!