Košarka

VIDEO: Bogdanoviću pobjeda na gostovanju kod Netsa, novi triple-double Jamesa

Branimir Korać • ponedjeljak, 18.12.2017.
VIDEO: Bogdanoviću pobjeda na gostovanju kod Netsa, novi triple-double Jamesa
Foto: EPA

Osim susreta između Detroit Pistonsa i Orlando Magica, u nedjelju su odigrana još tri dvoboja u NBA ligi, a na parketu je bio i Bojan Bogdanović u pobjedi Pacersa kod njegovog bivšeg kluba Brooklyn Netsa...

Indiana Pacersi gostovali su kod Brooklyn Netsa i upisali pobjedu 109:97. Bojan Bogdanović vratio se u svoju bivšu dvoranu i odlično krenuo u utakmicu da bi ipak stao i prepustio košgeterski posao Victoru Oladipu,

Većim dijelom susreta Indiana je imala ugodnu prednost, no Brooklyn se početkom posljednje dionice približio na samo pet poena zaostatka. Nakon toga Indiana radi seriju 10:3, ponovno odlazi do dvoznamenkaste prednosti koja joj je omogućila mirniji završetak susreta.

Victor Oladipo ubacio je 26 poena i uhvatio sedam skokova dok je Domantas Sabonis ubacio 17 poena i uhvatio osam skokova. Bogdanović je za 29 minuta ubacio devet poena (3/4 za dva, 1/4 za tri) uz pet skokova i dvije asistencije. Kod Netsa Allen Crabbe ubacio je 17 poena dok su po 14 poena ubacili Quincy Acy, Caris LeVert i Joe Harris.

Cleveland Cavaliersi neokrznuti su prošli gostovanje kod Washington Wizardsa i upisali pobjedu 106:99. LeBron James upisao je četvrti triple-double u zadnjih pet utakmica, međutim nije bio zadovoljan svojom igrom i nudio je kritiku.

"U biti igrao sam prilično loše, nisam bio dobar s loptom i imao sam šest izgubljenih lopti. U nekim trenucima bio sam lijen u posjedu, ali moji suigrači odradili su odličan posao i izvukli me", rekao je James nakon što je ubacio 20 poena, podijelio 15 asistencija i uhvatio 12 skokova.

Ante Žižić nije dobio priliku, a Kevin Love ubacio je 25 poena (5/8 trica) te uhvatio devet skokova dok je Jeff Green dodao 15 poena i pet skokova. Kod Wizardsa Bradley Beal ubacio je 27 poena uz pet skokova i asistencija, Mike Scott ubacio je 19 poena, a John Wall 15 poena uz deset skokova i šest asistencija.

Nakon izjednačenog prvog poluvremena, Toronto Raptorsi u drugom dijelu potpuno su nadigrali Sacramento Kingse i slavili 108:93. Raptorsi su pokazali kako su bolja momčad i spustili su Kingse na omjer 9-20.

Raptorse su predvodili DeMar DeRozan s 21 poenom i pet asistencija, Kyle Lowry sa 16 poena, sedam asistencija i pet skokova te Jonas Valančiunas s 13 poena i 16 skokova. Kod Kingsa po 18 poena ubacili su Garrett Temple i Bogdan Bogdanović (pet asistencija).

NBA:
Brooklyn Nets - Indiana Pacers 97:109
Washington Wizards - Cleveland Cavaliers 99:106
Toronto Raptors - Sacramento Kings 108:93

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!