Košarka

VIDEO: Odličan nastup Ivice Zupca u pobjedi South Bay Lakersa

Branimir Korać • ponedjeljak, 18.12.2017.
VIDEO: Odličan nastup Ivice Zupca u pobjedi South Bay Lakersa
Foto: EPA

Ivica Zubac odradio je još jednu utakmicu za podružnicu Los Angeles Lakersa u razvojnoj ligi i ponovno je bio odličan. U pobjedi South Bay Lakersa bio je prvi skakač, drugi strijelac, drugi bloker i treći asistent svoje momčadi...

I dok u Los Angeles Lakersima nikako ne može doći do prilike zbog sustava igre koji preferira Luke Walton, Ivica Zubac kada dobije priliku u South Bay Lakersima, pokazuje kvalitetu i da je predobar igrač za razvojnu ligu.

Noćas su South Bay Lakersi igrali protiv Memphis Hustlea i upisali pobjedu 137:132, a Zubac je još jednom bio među najboljim pojedincima svoje momčadi.

U ovoj pobjedi odradio je 31 minutu te za to vrijeme ubacio 26 poena (10/15 za dva, 1/1 za tri) uz devet skokova, tri asistencije te po dvije osvojene lopte i blokade.

Osim njega dobro su odigrali Travis Wear s 29 poena, Vander Blue s 20 poena, Alex Caruso s 19 poena i 13 asistencija te Scott Machado s deset poena i deset asistencija.

Kod Memphisa Omari Johnson ubacio je 26 poena uz šest skokova, Marquis Teague 25 poena uz osam asistencija te Ivan Rabb s 23 poena, 16 skokova i pet asistencija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!