Zimski sportovi

U Brlogu ništa novo, još jedan poraz

Marjan Kreševac • četvrtak, 21.12.2017.
U Brlogu ništa novo, još jedan poraz
Foto: FaH

Kod Medveščaka ne događa se ništa novo, večeras su publiku u Ledenoj počastili još jednim porazom od Dornbirna i to rezultatom 5:2...

Devet od devet je savršen niz, ako se ne radi o broju poraza za redom, a nakon što je večeras u Ledenoj slavio Dornbirn upravo na tom neslavnom broju zaustavili su se hokejaši Medveščaka. Predugo bi trajalo kada bi nabrajali protiv koga su sve Medvjedi u posljednje vrijeme napuštali led pognute glave, nekad zbog nedostatka sreće, ali u većini slučajeva zbog pomanjkanja želje i kvalitetne igre.

Nadali smo se da bi večeras mogli ugledati svjetlo na kraju tunela, ali ta nada je živjela samo do devete minute kada je Arniel doveo goste u vodstvo. kako to i biva s Medvjedima ove, ali i prethodnih sezona, protivnički pogodak ih je probudio i počeli su igrati. Uputili su u prvoj trećini 17 udaraca prema gostujućim vratima, ali zahvaljujući raspoloženom Rinneu nijedna pločica nije pronašla put do mreže.

Na vrhuncu domaćih nastojanja dogodio se još jedan gostujući pogodak u 26. minuti, a egzekutor je bio isti, Arniel. Nakon toga sve je krenulo u jednom smjeru, onom koji vodi u novi poraz zagrebačkih hokejaša. Istina postigli su Medvjedi dva pogotka i to oba puta preko Poyhonena s igračem više na ledu, ali ni ta činjenica ne može isprati gorak okus još jednog poraza.

Gosti su na kraju slavili s 5:2, možda nije realan rezultat, ali previše su puta navijači u Ledenoj proživljavali takav scenario. I navijači su vjerovali u prekid niza jer okupio se lijepi broj duša, njih oko 4500, ali ništa od slavlja, samo još dublje potonuće. Nada umire posljednja to je neosporna činjenica, ali pitanje je koliko ta nada još može biti na životu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!