Nogomet

Prosinečki: "Jedan od glavnih uvjeta za preuzimanje BiH bit će da sam izaberem svoje pomoćnike"

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.12.2017.
Prosinečki: "Jedan od glavnih uvjeta za preuzimanje BiH bit će da sam izaberem svoje pomoćnike"
Foto: FaH

Reprezentacija Bosne i Hercegovine uskoro će saznati ime novog izbornika, a čelnici Saveza birat će između Roberta Prosinečkog i Amara Osima. Prosinečki je izbor pomoćnika istaknuo kao jedan od glavnih uvjeta za postizanje dogovora...

U razgovoru za Nezavisne novine Robert Prosinečki istaknuo je kako ima želju preuzeti reprezentaciju Bosne i Hercegovine te bi uz sebe volio imati svoje stalne pomoćnike.

"Glavni uvjet za preuzimanje reprezentacije Bosne i Hercegovine je da dobijem priliku sam izabrati svoje pomoćnike. Ne znam hoću li biti izbornik Bosne i Hercegovine, ljudi iz Saveza kontaktirali su me nakon održane sjednice i poručili mi da sam ušao u uži krug izbora. Dogovorili smo se da ćemo obaviti razgovor tijekom tjedna nakon kojeg će se znati više. Volio bih preuzeti Bosnu i Hercegovinu."

"Saslušat ću predstavnike Saveza. Svuda sam radio s istim pomoćnicima, Gordanom Ciprićem i Draganom Spasićem, od početka su sa mnom i želim da tako i ostane."

Bosnu i Hercegovinu dobro poznaje te vjeruje kako ima potencijala za uspjeh.

"Reprezentacija BiH mi je jako dobro poznata, tu je niz velikih igrača koji igraju u velikim klubovima, zatim mladih koji predstavljaju dobar potencijal te sam uvjeren kako se može do dobrog rezultata."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!