Nogomet

Safet Sušić dobio otkaz, Tudor među kandidatima za nasljednika

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.12.2017.
Safet Sušić dobio otkaz, Tudor među kandidatima za nasljednika
Foto: EPA

Safet Sušić nije više trener Alanyaspora, a turski mediji tvrde kako bi ga na klupi mogao zamijeniti hrvatski stručnjak Igor Tudor koji je nedavno zaradio otkaz u Galatasarayu...

Alanyaspor već duže vrijeme ima problema s formom, posljednju pobjedu upisao je prije više od mjesec dana, a nakon niza loših rezultata otkaz je zaradio Safet Sušić.

Nakon pobjede protiv Malatyaspora 19. studenog, Alanyaspor je upisao četiri poraza u prvenstvu i jedan u kupu, dodao je tome i dva remija te je prosječno primao gotovo tri pogotka po susretu.

Otkaz je uslijedio nakon poraza u susretu odigranom prije tri dana kod Antalyaspora koji je slavio s 3:1. Vagner Love bio je jedini strijelac za Alanyaspor u ovom susretu dok je Junior Fernandes odigrao prilično skromno i bio dosta rano zamijenjen.

Kako tvrde turski mediji, jedan od kandidata za preuzimanje Alanyaspora je Igor Tudor koji je također nedavno dobio otkaz i to u Galatasarayu.

Ubrzo će biti poznato ime novog trenera Alanyaspora koji će tako s novim stručnjakom na klupi krenuti u nastavak sezone, krajem siječnja iduće godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!