Košarka

VIDEO: Ivica Zubac ponovno među najboljima, poraz South Bay Lakersa, četiri trice Dukana

Branimir Korać • petak, 29.12.2017.
VIDEO: Ivica Zubac ponovno među najboljima, poraz South Bay Lakersa, četiri trice Dukana
Foto: EPA

Ivica Zubac odradio je još jednu utakmicu za South Bay Lakerse u G-League, njegova momčad upisala je poraz, a Zubac je još jednom bio među najistaknutijim pojedincima...

Kako u Los Angeles Lakersima uopće ne dobiva nikakvu priliku već kada je u rosteru nalazi se u ulozi promatrača, Ivica Zubac održava ritam utakmica igranjem u podružnici LA-a, South Bay Lakersima.

Noćas su South Bay Lakersi igrali protiv Agua Caliente Clippersa s kojima trenira Blake Griffin i upisali su poraz 118:117. U još jednom tijesnom susretu Vander Blue je na kraju imao priliku za pobjedu, ali nije bio precizan.

Zubac je na parketu proveo 29 minuta i za to vrijeme ubacio 18 poena (7/12 za dva, 0/1 za tri) uz osam skokova i tri blokade, a jedini koji je bio efikasniji je Vander Blue koji je ubilježio 24 poena uz šest asistencija. Kod Clippersa Tyrone Wallace ubacio je 28 poena uz deset asistencija i šest skokova.

U akciji je bio i Canton Charge u kojem minutažu povremenu skuplja Ante Žižić, ali hrvatski internacionalac ovaj put nije bio u rosteru Chargea.

Charge je visoko poražen od Windy City Bullsa u čijim redovima je zaigrao Duje Dukan s 12 ubačenih poena i tricom 4/7.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!