Tenis

Jana Fett novom pobjedom u dva seta do glavnog ždrijeba u Aucklandu

Branimir Korać • ponedjeljak, 01.01.2018.
Jana Fett novom pobjedom u dva seta do glavnog ždrijeba u Aucklandu
Foto: FaH

Hrvatski tenis dobio je još jednog sudionika u glavnom ždrijebu na Touru u prvom tjednu nove sezone, Jana Fett uspješno je preskočila i treću prepreku u kvalifikacijama Aucklanda...

Odličan početak sezone za Janu Fett koja je potvrdila status prve nositeljice i upisala tri pobjede bez izgubljenog seta. Posljednja koju je svladala bila je Japanka Miyu Kato koja je riješena za 81 minutu.

Fett je odigrala još jedan dobar meč, mo ovaj put imala je nešto više problema sa servisom i nije tako lako dolazila do gemova na svom početnom udarcu.

Kato je tako otvorila meč s 2:0 da bi Fett nakon toga nanizala četiri gema i stigla do prednosti. Japanka se odmah vratila, ali novim breakom Fett je osigurala prvi set sa 6:3.

U drugom setu Hrvatica je povela s 2:0, a Kato se vraćala iz minusa. Japanka je nakon toga imala 3:2 i dvije break lopte, a kada ih nije iskoristila, Fett je napravila break s kojim je otišla do pobjede.

Protivnicu u prvom kolu tek će saznati, a potencijalne protivnice su joj Sofia Kenin, Lauren Davis, Julia Putinceva i Jade Lewis.

WTA Auckland, kvalifikacije, treće kolo:
Jana Fett (Hrvatska, 1) - Miyu Kato (Japan, 8) 6:3, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!