Rukomet

Srbija u generalnoj probi prije Hrvatske upisala dva poraza od Slovenije

Branimir Korać • srijeda, 10.01.2018.
Srbija u generalnoj probi prije Hrvatske upisala dva poraza od Slovenije

Odigrani su i posljednji pripremni susreti uoči početka Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj, a u njima je Slovenija dva puta bila bolja od Srbije...

Prvi hrvatski protivnik na Europskom prvenstvu, reprezentacija Srbije, pripreme za Euro završava s nova dva poraza. Na gostovanju u Sloveniji u utorak i srijedu, Srbi su poraženi s 36:32 u utorak, te dan kasnije 33:25.

Malo je neobično da su se i jedni i drugi odlučili za odigravanje pripremnih utakmica samo dva dana prije početka Prvenstva, posebno Srbija koja je u akciji već u petak protiv Hrvatske. Upravo zbog toga izbornik Jovica Cvetković u ovom posljednjem susretu nije koristio Nenadića, Šešuma, Vujina, Marsenića, Cuparu i Vujića, a oni koji su ih mijenjali nisu izdržali cijelu utakmicu u visokom ritmu.

Slovenija je u drugom poluvremenu stvorila razliku, dobar posao tu je odradio Urh Kastelic, te je upisala pobjedu s osam golova razlike.

Izbornik Cvetković nikako ne može biti zadovoljan rezultatima na pripremama, osim ta dva poraza protiv Slovenije, Srbija je izgubila i od Makedonije 32:29, Rumunjske 28:21 i Švicarske 32:28, a posljednje dvije reprezentacije nisu se čak niti plasirale na Europsko prvenstvo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!