Rukomet

Crna Gora s novim problemima, otpao i prvi vratar Nebojša Simić

Branimir Korać • petak, 12.01.2018.
Crna Gora s novim problemima, otpao i prvi vratar Nebojša Simić
Foto: FaH

Crna Gora dolazi na Europsko prvenstvo značajno oslabljena bez dvojice najjačih aduta. Nakon što je otpao Vuko Borozan, otpao je i prvi vratar Nebojša Simić...

Još prije mjesec dana Crnogorci su se s entuzijazmom pripremali za nastup na Europskom prvenstvu, nadali se iznenađenju i prolazu u drugi krug, međutim zdravstveni problemi zadali su težak udarac njihovim ambicijama.

Prvi je otpao Vuko Borozan sjajni bek Vardara i nekadašnji igrač Karlovca, Borozan je neposredno prije početka priprema doživio prometnu nesreću i neće ga biti na parketu barem do veljače.

I nakon što su odradili kompletne pripreme bez njega pripremajući se za nastup u Hrvatskoj bez prve zvijezde, stigao je novi šok. U Zagreb nije otputovao niti prvi vratar Nebojša Simić.

Ovaj odlični vratar njemačkog Melsungena bio je jak adut u rukavu Dragana Đukića, ali zbog rupture lista pauzirat će oko tri tjedna.

Crnogorci su doputovali u Zagreb, a među njima nije Simić čime je definitivno otklonjena mogućnost nekog čudesnog oporavka i nastupa na Europskog prvenstvu.

Tako je Đukić ostao na Radi Mijatoviću iz Meškova koji će biti prvi izbor na golu te Mili Mijuškoviću iz Benidorma koji će ga mijenjati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!