Rukomet

Nastup Lindberga i Hansena ipak nije pod upitnikom nakon neugodnog sudara na treningu

Branimir Korać • petak, 12.01.2018.
Nastup Lindberga i Hansena ipak nije pod upitnikom nakon neugodnog sudara na treningu
Foto: EPA

Na danskom treningu u četvrtak došlo je do bliskog kontakta između Hansa Lindberga i Mikela Hansena u kojem je deblji kraj izvukao iskusniji Lindberg...

Međutim obojica će biti spremni za nastup iako je isprva izgledalo dosta neugodno. Izbornik Danske potvrdio je kako su obojica normalno trenirali dan kasnije.

"Pokoja modrica i mala ogrebotina, ali ništa strašno, obojica su danas odradili trening. Bila je to nesretna situacija kakva se događa, istovremeno su se okrenuli i sudarili glavama", ističe izbornik Nikola Jacobsen.

Hans Lindberg je prošao nešto lošije u tom sudaru, dobio je udarac u arkadu koja mu je sanirana s nekoliko šavova. Mikel Hansen s druge strane dobio je udarac u jagodičnu kost.

"Nije nešto što bio nas trebalo izbaciti iz prve utakmice. Nismo osjećali glavobolju ili nekakve probleme, dobro smo. Ne vjerujem da će biti problema, normalno smo odradili trening i nije bilo nikakvih bolova. Ne vjerujem da će se sutra javiti", dodaje Hansen.

"Dogodilo se iznenada, ali takve stvari su normalne na treninzima i utakmica. Izgledalo je ružno jer nisam takvo što očekivao u tom trenutku", priznaje Lindberg.

Danci Prvenstvo otvaraju u subotu susretom protiv Mađarske od 20:30.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!