Tenis

Viktor Galović bez prolaza u treće kolo kvalifikacija Australian Opena

Branimir Korać • subota, 13.01.2018.
Viktor Galović bez prolaza u treće kolo kvalifikacija Australian Opena

Viktor Galović nije uspio iznenaditi 13. nositelja kvalifikacija Australian Opena Rubena Bemelmansa. U meču koji se zbog kiše razvukao na dva dana, Bemelmans je tijesno slavio...

Borio se Viktor Galović, ali belgijski Davis Cup reprezentativac Ruben Bemelmans na kraju je ipak odnio pobjedu. Kiša je prekinula njihov dvoboj u trećem setu dan ranije, a u nastavku uspješniji je bio Bemelmans.

Prvog dana ovog dvoboja Galović je uzeo prvi set sa 7:5 iskoristivši jedinu break loptu u prvom setu da bi u drugom setu kod 3:2 imao 15:40, nije to iskoristio i nakon toga izgubio je sve gemove do kraja seta.

Treći set prekinut je kod 4:3 za Belgijca uz servis Galovića, a na povratku javili su se problemi. Kod 5:4 Galović je spasio dvije vezane meč lopte, ali kod 6:5 u istoj situaciji Bemelmans je bio uspješniji.

Belgijac tako prolazi u treće kolo kvalifikacija gdje ga čeka Duck-Hee Lee iz Južne Koreje koji je poput Bemelmansa u prva dva kola kvalifikacija igrao tri seta protiv Ze Zhanga i Franka Dančevića.

Australian Open, kvalifikacije drugo kolo:
Ruben Bemelmans (Belgija, 13) - Viktor Galović (Hrvatska) 5:7, 6:3, 7:5

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!