Tenis

Jana Fett projurila do drugog kola Australian Opena, Japanka bez šanse

Branimir Korać • ponedjeljak, 15.01.2018.
Jana Fett projurila do drugog kola Australian Opena, Japanka bez šanse
Foto: FaH

Nakon Petre Martić, u drugo kolo Australian Opena prošla je i Jana Fett. Ona je u dva seta za 75 minuta lakoćom svladala Japanku Misu Eguchi...

Jana Fett iskoristila je dobar ždrijeb na početku Australian Opena i projurila je u drugo kolo. Japanka Misa Eguchi nije bila zahtjevna protivnica na startu i Fett je rutinski slavila.

Za pobjedu je trebala samo 75 minuta i u dobrom ritmu ulazi u susret drugog kola gdje će imati daleko teži posao. Tamo će igrati protiv druge nositeljice Caroline Wozniacki koja je pregazila Mihaelu Buzarnescu.

Fett je dominirala susretom iako je imala samo 49 posto ubačaja prvog servisa, Japanka je uspjela doći do tri breaka i iskoristiti te probleme, ali je ona imala još više problema na svom servisu i čak šest puta ga je gubila.

Hrvatska tenisačica povela je s 4:0, nakon toga izgubila dva servisa, ali i napravila još jedan break što je bilo dovoljno za osvajanje prvog seta sa 6:3.

I u drugi set ušla je na sličan način dvostrukim breakom pa izgubila svoj servis gem, ali u završnici još jednom oduzela servis protivnici za konačnih 6:3, 6:2.

Wozniacki je s druge strane slavila 6:2, 6:3 i na sličan način kao Fett prošla dalje.

Australian Open, prvo kolo:
Jana Fett (Hrvatska) - Misa Eguchi (Japan) 6:3, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!