Rukomet

Lino Červar izvršio i treću zamjenu, Denis Buntić ne igra protiv Bjelorusije

Branimir Korać • četvrtak, 18.01.2018.
Lino Červar izvršio i treću zamjenu, Denis Buntić ne igra protiv Bjelorusije
Foto: EPA

Nakon što je u Splitu izvršio dvije zamjene na koje je imao pravo, Lino Červar uoči početka drugog kruga izvršio je i treću izmjenu, a roster s kojim raspolaže za susret s Bjelorusijom napušta Denis Buntić...

Denis Buntić bio je prvi igrač kojeg je Lino Červar priključio u Splitu i to nakon što je ostao bez Domagoja Duvnjaka. Buntić je u Spaladium areni odradio dvije utakmice, bio je dobar protiv Islanda, ali loš protiv Švedske.

S obzirom da je izvan ritma utakmica nakon što je raskinuo ugovor sa Szegedom i prvu utakmicu još odradio na svježinu, Červar je odlučio povući Buntića iz sastava i rosteru priključiti Marina Marića.

Marić je pivot koji donosi kvalitetu više u napadu, puno bolje se snalazi u igri prema naprijed nego u obrani i s njim će hrvatski napad definitivno dobiti na širini. U toj fazi igre jači je od Igora Vorija i Željka Muse koji su ipak igrači kojima je obrana jača strana.

Izvan sastava tako ostaju i Domagoj Duvnjak koji se još oporavlja od ozljede zarađene u susretu protiv Srbije te Mirko Alilović. Červar je ostavio Ivana Pešića u sastavu što je i logično jer Pešić jako dobro poznaje Bjeloruse s obzirom da već duže vrijeme stoji na vratima Meškova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!