Košarka

VIDEO: Odličan nastup Ante Žižića u tijesnoj pobjedi Canton Chargea

Dario Dodić • subota, 20.01.2018.
VIDEO: Odličan nastup Ante Žižića u tijesnoj pobjedi Canton Chargea
Foto: EPA

Hrvatski centar Ante Žižić još je jednom završio u NBA G-League filijali Cleveland Cavaliersa, Canton Chargeu. Sinoć je predvodio Charge do tijesne pobjede protiv Erie BayHawksa...

Canton Charge, momčad Cleveland Cavaliersa u G-League u neizvjesnoj je završnici stigla do pobjede 111:110 protiv Erie BayHawksa. U posljednjim sekundama susreta pobjedu je gostima donio Caleb Swanigan pogodivši šut za dva poena.

Sjajnu partiju odigrao je u dresu Chargea Ante Žižić, startao je u početnoj petorci i iako je odigrao tek 22 minute s 21 je košem bio prvo ime Chargea. Šutirao je 5/5 s linije slobodnih bacanja i 8/11 za dva poena, a uz to je dodao devet skokova, dvije asistencije, ukradenu loptu i tri blokade. Imao je i najbolju +/- statistiku, s njim na parketu Charge je postigao 12 koševa više od BayHawksa.

Po 20 poena dodali su Holland i Williams, Thornton je ubacio 15 poena, Olekaibe 14, a junak gostiju Swanigan 13 poena uz isto toliko skokova.

Erie BayHawkse je predvodio Raphiael Putney s 26 poena i 11 skokova, Isaiah Taylor je dodao 22 koša.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tomahawk9220.01.2018. u 17:30
    kakavi žižić i zubac i reklamiranje. pa pohvalite ulajrevića malog u ciboni,mavru u mzt,brzoju u zadru kad odigraju dobro a ne ove što daju po razvojnim ligama svaku petu utakmicu 20 koševa. da se razumijemo on za 40 min u aba ligi nije mogao dati 15 koševa tako da ne vidim razlog što se mota na... [više na forumu]
    tomahawk92