Nogomet

VIDEO: Ivan Tomečak prvijencem u debiju započeo veliki povratak Club Bruggea protiv Antwerpa

Dario Dodić • nedjelja, 21.01.2018.
VIDEO: Ivan Tomečak prvijencem u debiju započeo veliki povratak Club Bruggea protiv Antwerpa
Foto: Davor Sajko

Ivan Tomečak na najbolji je mogući način započeo karijeru u novom klubu, Club Bruggeu. Momčad Ivana Leke gubila je 2:0 do same završnice kada je Tomečak prvijencem smanjio na 2:1, nakon čega je u sudačkoj nadoknadi Vormer donio bod Bruggeu...

Sjajnom završnicom momčad Club Bruggea stigla je do boda na gostovanju kod Antwerpa u sklopu 22. kola belgijske Jupiler lige, prvom nakon zimske stanke. Prvoplasirana momčad prvenstva dugo je bila u zaostatku, ali je u uraganskoj završnici uspjela doći do boda.

Povratku gostiju iz Bruggea uvelike je kumovao i novopridošli Ivan Tomečak. U debiju u novom klubu Tomečak je odigrao svih 90 minuta, a u 89. minuti postigao je i prvi gol za svoj novi klub. Dotad je pogocima Matheusa i Owusua domaćin imao prednost od 2:0.

Snalažljivi Tomečak je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Nakon ubačaja Vormera s desne strane na loptu su skočili domaći branič Sall i napadač gostiju Vossen, lopta se uz malo sreće od Sallovih leđa odbila do Tomečaka koji je u padu s pet metara posprema u mrežu za 2:1.

Tri minute kasnije Vormer zabija za potpuni povratak Bruggea, susret je završio 2:2.

Jupiler league, 22. kolo:
Antwerp - Club Brugge 2:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!