Košarka

Skroman učinak Ante Žižića u porazu Canton Chargea

Petar Jenjić • utorak, 23.01.2018.
Skroman učinak Ante Žižića u porazu Canton Chargea
Foto: EPA

Canton Charge upisao je još jedan poraz u susretu NBA G lige. Filijala Cleveland Cavaliersa izgubila je na gostovanju kod Westchester Knicksa rezultatom 100:93, a ne pretjerano efikasnu utakmicu odigrao je i Ante Žižić...

Westchester Knicksi na domaćem su terenu stigli do 22 pobjede u sezoni, a četvrte u posljednjih pet utakmica. Slavili su protiv Canton Chargea rezultatom 100:93 i tako ga spustili na omjer 11-18. U dresu poraženih Ante Žižić odigrao je solidnu utakmicu, no daleko od najboljih predstava filijale Cleveland Cavaliersa

Susret nije bio odveć napet jer je domaćin dominirao većim dijelom susreta. Na poluvremenu je imao 17 koševa viška (51:34) koje je uspio sačuvati do kraja utakmice. Uspjeli su se gosti spustiti na pet poena zaostatka u nekoliko navrata, no više od toga nije išlo.

Knickse je do pobjede predvodio Isaiah Hicks sa 16 koševa i sedam skokova, dok je Luke Kornet dodao 15 poena i pet skokova, a Paul Watson 14 koševa.

Ante Žižić zaključio je susret sa sedam poena (3/9 za dva, slobodna bacanja 1/2, pet skokova, jednom asistencijom i dvije blokade za 26 minuta na terenu. Najučinkovitiji je kod gostiju bio JaCorey Williams s 22 poena i sedam skokova.

NBA G League:
Westchester Knicks - Canton Charge 100:93

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!