Rukomet

Bjornsen: "Švedska je znala kako ne izgubiti više od tri razlike"

Sportnet • četvrtak, 25.01.2018.
Bjornsen: "Švedska je znala kako ne izgubiti više od tri razlike"
Foto: FaH

Pirova je bila pobjeda Norveške protiv Švedske u posljednjem kolu Skupine I Europskog prvenstva. Švedska je vrsta bila dovoljno koncentrirana da si ne dopusti poraz koji bi je izbacio s natjecanja, a toga su svjesni i norveški rukometaši...

"Pomalo je čudan osjećaj biti ovako razočaran nakon pobjede. Švedska je kvalitetna momčad koja je znala kako igrati, a da ne izgubi više od tri razlike", kratko je svoje viđenje utakmice protiv Švedske dao Kristian Bjornsen.

"Za prolazak u polufinale treba nam bolja obrana. To je potpuno jasno", izdvojio je Sander Sagosen nakon susreta s Hrvatskom. A upravo je njegova izvedba u ovom ključnom susretu bila daleko od onih koje se od njega očekuju. Tek tri pogotka iz osam pokušaja te vrlo nervozno izdanje u obrambenoj fazi koje je rezultiralo dvama isključenjima.

Nakon spomenutog susreta s Hrvatskom krivnju na sebe prebacio je vratar Bergerud čiji trud protiv Švedske (21 obrana) njegovi suigrači nisu uspjeli pretvoriti u uvjerljivije slavlje što ih je na kraju i izbacilo s natjecanja.

"Kada izgubite uvijek vam je jasno da ste mogli i odigrati bolje. Bilo je nezgodno to reći odmah nakon poraza, ali moje je mišljenje da smo igrali dobro. Stvorili smo brojne prilike no neke od njih nažalost nismo uspjeli realizirati", mišljenja je pak Niclas Ekberg.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!