Rukomet

Štrlek i Gojun u idealnoj momčadi Europskog prvenstva, Gottfridsson MVP

Branimir Korać • nedjelja, 28.01.2018.
Štrlek i Gojun u idealnoj momčadi Europskog prvenstva, Gottfridsson MVP
Foto: FaH

Navijači i stručni žiri dali su svoje glasove i poznata je idealna momčad ovog Europskog prvenstva. Dvojica Hrvata našla su se među osam najboljih, a za MVP-a je izabran švedski srednjak Jim Gottfridsson...

Poznati su idealna osmorka i MVP Europskog prvenstva u Hrvatskoj. U omjeru 40:60 glasove su davali navijači i EHF-ov stručni žiri, a u idealnoj postavi našli su se i hrvatski reprezentativci.

Manuel Štrlek izabran je za najbolje lijevo krilo ovog Europskog prvenstva čime se ponovno našao u idealnoj postavi na kraju velikog natjecanja. Društvo mu pravi Jakov Gojun koji je izabran za najboljeg obrambenog igrača.

U postavi se još nalaze i Vincent Gerard, na desnom krilu Španjolac Ferran Sole, u vanjskoj liniji Mikkel Hansen, Sander Sagosen i Alex Dujšebaev te na crti Jesper Nielsen.

Inače izabran je i MVP Prvenstva i to švedski razigravač Jim Gottfridsson.

Hoće li Gottfridsson osim ovog trofeja odnijeti i onaj europskog prvaka, saznat ćemo večeras. U svakom slučaju nastavlja se neobična praksa biranja najkorisnijeg igrača i prije nego što je odigrano finale.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tomahawk9228.01.2018. u 23:03
    ove All star ekipe svakako budu smješno izabrane,pa lijevi i desni bek nigdje veze s vezom,recimo mamić i tonesen su zaslužili biti najbolji na bekovima. a što se gojuna tiče moe dobiti nagradu za propuh godine,ozbiljnijim repkama možete preko sredine dati koji gol i to se dobro namučiti a osovina... [više na forumu]
    tomahawk92
  • DeceiverOfFools28.01.2018. u 20:10
    koja budala je glasala za Gojuna, taj kad netko puca se okreće bočno da a lopta ne pogodi u facu, mene je sram. Njega se treba prvog riješiti iz reprezentacije!
    DeceiverOfFools