Tenis

Ćorić: "Ugodno sam iznenađen, nikada nisam igrao pod boljom rasvjetom"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 29.01.2018.
Ćorić: "Ugodno sam iznenađen, nikada nisam igrao pod boljom rasvjetom"
Foto: EPA

Borna Ćorić priprema se za nastup u Davis Cupu protiv Kanade. Hrvatska u Osijeku dočekuje Kanađane na zemljanoj podlozi, a Ćorić je prezadovoljan uvjetima...

"Teren je odličan, rasvjeta je stvarno odlična i nikada nisam ranije igrao pod tako dobrom rasvjetom, ugodno sam iznenađen i prezadovoljan uvjetima."

Hrvatska je kao domaćin izabrala podlogu i bilo je logično očekivati da će se odlučiti za zemlju koja nikako ne odgovara Kanađanima naviknutim na brže podloge.

"Mislim da će nam sigurno pomoći to što smo mi birali podlogu, njima ova podloga sigurno nije najbolja, niti jednom kanadskom igraču. Marin i ja se sigurno možemo prilagoditi na ovu podlogu, zadnje dvije godine na zemlji sam igrao i svoje najbolje mečeve."

Bez obzira što nema Miloša Raonića, očekuje se neugodna Kanada.

"Sigurno je lakše kada nema Raonića iako niti on nije u najboljoj formi jer su ga u zadnjih šest mjeseci mučile ozljede. I očekivao sam Kanađane bez njega. Bez obzira na to imaju jako dobru reprezentaciju, Šapovalov je u odličnoj formi, Polansky može zamijeniti Pospisila koji onda može igrati parove, tu je i Nestor... Sigurno smo favoriti, ali mislim da će biti jako gust meč."

Ćorić je na Australian Openu ispao rano i žali za boljim rezultatom na prvom Grand Slam turniru sezone.

"Sezonu sam otvorio jako dobro, ali onda se u Australiji po peti put nisam dobro snašao i s tim nisam zadovoljan. Ali gledam na to kao na jedan loš meč, možda je došao na krivom turniru, ali idemo dalje. Mislim da sam se dobro pripremio zadnjih tjedan dana, imam tu još nekoliko dana za prilagodbu na zemlju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!