Košarka

Blake Griffin tradean u Pistonse, prema Clippersima otišla dvojica startera, pickovi i Marjanović

Branimir Korać • utorak, 30.01.2018.
Blake Griffin tradean u Pistonse, prema Clippersima otišla dvojica startera, pickovi i Marjanović
Foto: Getty

Detroit Pistonsi povukli su hrabar potez, doveli su Blakea Griffina u zamjenu za trojicu igrača i izbore prve i druge runde drafta....

I Detroit Pistonsi su se "zabetonirali" pod košem te su Andreu Drummondu pridružili i Blakea Griffina. Pistonsi su tako dobili dodatnu kvalitetu u reketu, ali vrijeme će pokazati jesu li je preskupo platili.

Naime za dovođenje Griffina, morali su se odreći trojice igrača od kojih su dvojica starteri te će se morati dobro pokriti i nadomjestiti rupu koja je nastala.

Pod košem su se itekako dobro zakrpali i u Drummondu i Griffinu imaju vrlo dominantan par, međutim ostali su bez Tobiasa Harrisa, Averyja Bradleyja i Bobana Marjanovića te izbora prve i druge runde drafta.

Činjenica je da je Bradley na kraju ugovora i na kraju sezone je slobodan igrač, a da Harris ima ugovor na još jednu sezonu te se usput rješavaju i Marjanovićevih deset milijuna te je s te strane trade razumljiv.

Opet, ostali su bez prvog i drugog strijelca momčadi i kombinirano 33 poena te kvalitetne Bradleyjeve obrane. Vrijeme će pokazati što će kojoj momčadi to donijeti, na prvi pogled Clippersi dobivaju na širini, a Pistonsi Griffinovoj klasi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!