Košarka

Goran Dragić prvi put nastupa u All-Star utakmici, Adam Silver izabrao ga kao zamjenu za Lovea

Branimir Korać • četvrtak, 01.02.2018.
Goran Dragić prvi put nastupa u All-Star utakmici, Adam Silver izabrao ga kao zamjenu za Lovea
Foto: EPA

Slovenija će prvi put imati predstavnika u glavnom dijelu All-Star vikenda, Goran Dragić pozvan je kao zamjena za Kevina Lovea koji zbog loma ruke neće moći nastupiti...

Goran Dragić vođa je Miamija i zasluženo je pozvan za nastup u All-Star utakmici umjesto ozlijeđenog Kevina Lovea. Love zbog loma ruke ne samo da neće moći nastupiti u ovoj reviji, već će duže vrijeme provesti na oporavku.

Adam Silver tako je uručio pozivnicu Dragiću koji će postati prvi Slovenac u povijesti koji je zaigrao u All-Star utakmici.

Inače, ovo je treća intervencija Silvera, već je uručio pozivnice Paulu Georgeu koji mijenja DeMarcusa Cousinsa te Andreu Drummondu koji ulazi umjesto Johna Walla.

Dragić će biti smješten u Team LeBron, a bez pozivnice je tako ostao Ben Simmons kojeg se smatralo jakim kandidatom nakon što je otpao Love.

Slovenski razigravač, inače, dobio je najviše glasova trenera među igračima u Istočnoj konferenciji koji nisu izabrani u All-Star momčad.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • pikepiletina02.02.2018. u 00:28
    all star je obični wrestling level show
    pikepiletina
  • x&yzd01.02.2018. u 22:50
    All-Star je vec niz godina obicno ruglo i trebalo ga je vec dosad ukinuti. Ne znam koliko moras biti blesav da bi mogao gledati tu nazovi utakmicu.
    x&yzd