Košarka

VIDEO: Nove odlične partije Ante Žižića i Ivice Zupca u NBA G-League

Dario Dodić • utorak, 06.02.2018.
VIDEO: Nove odlične partije Ante Žižića i Ivice Zupca u NBA G-League
Foto: EPA

Hrvatski centri Ante Žižić i Ivica Zubac ponovno su bili u glavnim ulogama u svojim momčadima u razvojnoj NBA G-League. Žižić je bio prvo ime u porazu Canton Chargea, dok je Zubac bio među najboljima u pobjedi South Bay Lakersa...

Ante Žižić je drugu utakmicu zaredom bio najbolji igrač Canton Chargea, filijale Cleveland Cavaliersa u NBA G-League. Charge je na gostovanju kod Raptorsa 905 poražen 113:97, ali veseli Žižićev napredak iz utakmice u utakmicu.

Ante je na parketu proveo 28 minuta i za to vrijeme ubilježio 22 koša (10/11 za 1, 6/13 za 2), 12 skokova, asistenciju, dvije ukradene lopte i blokadu. 17 je poena dodao John Holland, 15 Marcus Thornton.

Najbolji je kod Raptorsa bio Alfonzo McKinnie s 19 koševa i deset skokova. Koš manje uz 13 asistencija upisao je Lorenzo Brown.

Novu pobjedu upisali su South Bay Lakersi, filijala Los Angeles Lakersa. Slavili su Lakersi na svom parketu protiv Maine Red Clawsa sa 121:115.

Ponovno je odličnu partiju pružio Ivica Zubac u dresu South Baya, bio je među najboljim igračima kod domaćih, a valja napomenuti kako je u ključnim trenucima u završnici postigao nekoliko važnih poena i sve začinio blokadom.

Na parketu je proveo 27 minuta i upisao 17 koševa (1/2 za 1, 8/13 za 2), devet skokova i tri blokade. Po 18 su koševa ubacili Caruso i Bryant.

Kod Maine Red Clawsa valja istaknuti L.J. Peaka s 37 koševa te Anthonyja Bennetta s 22 koša i devet skokova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!