Košarka

Težak poraz Cedevite za oproštaj od Eurokupa, opuštena Budućnost slavila s uvjerljivih +32

Dario Dodić • srijeda, 07.02.2018.
Težak poraz Cedevite za oproštaj od Eurokupa, opuštena Budućnost slavila s uvjerljivih +32

Utakmicom protiv Budućnosti VOLI u Podgorici košarkaši Cedevite oprostili su se od natjecanja u Eurokupu. U šestoj utakmici u skupini G momčad Jure Zdovca upisala je šesti poraz, uvjerljivo je slavila Budućnost...

Iako ni Cedeviti niti Budućnosti utakmica posljednjeg kola skupine G Top 16 faze 7days Eurokupa nije značila previše teško da će treneru Vitamina Juri Zdovcu biti drago što su njegovi igrači prezentirali u Podgorici.

Nakon što su za vikend svladali Budućnost u Draženovom domu u sklopu ABA lige, igrači Cedevite pošteno su se osramotili na oproštaju od Eurokupa.

Već je nakon prve četvrtine sve bilo jasno, samo šest poena upisali su gosti (23:6), u trećoj četvrtini Budućnost je potvrdila pobjedu još jednom uvjerljivom dionicom igre (24:12) te na kraju slavila s više nego uvjerljivih 84:52.

Budućnost je već ranije osigurala prolaz u četvrtfinale, a ovom je pobjedom koš-razliku dovela na pozitivu. Cedevita se oprašta s nulom na kontu pobjeda i -80 razlikom koševa.

Budućnost je do pobjede s s 14 poena predvodio Suad Šehović, po deset su koševa dodali Kyle Gibson i Kyle Landry.

Jedini dvoznamenkasti igrač u dresu Cedevite bio je Roko Ukić (10 koševa), Filip Krušlin je ubacio devet poena, Musa i Stipanović po 6.

Eurokup, skupina G, 6. kolo:
Budućnost VOLI - Cedevita 84:52

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bestija_ST07.02.2018. u 23:06
    0-6
    Bestija_ST