Nogomet

Preminuo bivši igrač Celtica i Manchester Uniteda Liam Miller

Sportnet • subota, 10.02.2018.
Preminuo bivši igrač Celtica i Manchester Uniteda Liam Miller

U dobi od 36 godina, nakon borbe s teškom bolesti, preminuo je bivši irski reprezentativac i veznjak Celtica i Manchester Uniteda, Liam Miller...

PIŠE: Jan Šneler

Nogometni svijet pogodio je odlazak još jednog nogometaša. Iako Liam Miller nije ostvario izvanserijske uspjehe u svojoj karijeri, njegova smrt pogodila je navijače i suigrače brojnih klubova u kojima je ovaj irski nogometaš ostavio svoj trag.

Tijekom svoje duge karijere, Miller je nastupao za niz klubova od kojih se najviše ističu Celtic i Manchester United. U Celticu je Miller počeo kao junior da bi igrao naredne četiri sezone za prvu momčad. Najveći trag ostavio je u Sunderlandu za koji je odigrao 60 utakmica u tri sezone i osvojio naslov Championshipa. Za nacionalnu reprezentaciju, Miller je odigrao 21 utakmicu postigavši jedan gol, 2006. u prijateljskoj utakmici protiv Švedske.

Posebno pogođen smrću bivšeg suigrača bio je bivši nogometaš Celtica Stilijan Petrov koji je također dugo borbu vodio s opakom bolesti.

"Duboko sam pogođen viješću o smrti mojeg prijatelja i bivšeg suigrača Liama Millera", istaknuo je Petrov na društvenim mrežama.

Brojni klubovi u kojima je Miller igrao ostavljaju poruke na društvenim mrežama i izražavaju žaljenje zbog odlaska prerano preminulog nogometaša.

FOTO: Wikipedia

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!