Košarka

Zadar lakoćom preko Sonik-Puntamike do polufinala Kupa

Petar Jenjić • četvrtak, 15.02.2018.
Zadar lakoćom preko Sonik-Puntamike do polufinala Kupa
Foto: FaH

Košarkaši Zadra nisu imali prevelikih problema protiv Sonik-Puntamike u četvrtfinalu Kupa Krešimira Ćosića. Momčad Aramisa Naglića slavila je rezultatom 104:61 i spremna dočekuje polufinalni dvoboj protiv Cibone...

Kao što se i moglo očekivati, dvoboj dvaju zadarskih klubova pripao je onom boljem. Sonik-Puntamika nije imala šanse protiv Zadra u četvrtfinalu Kupa Krešimira Ćosića, a momčad Aramisa Naglića slavila je rezultatom 104:61.

U utakmici bez prave rezultatske neizvjesnosti, Zadar je već nakon prve četvrtine ubacio dvostruko više poena od protivnika (32:16). Ostatak susreta prednost je sve više rasla i do kraja je samo bilo pitanje kojom će razlikom Zadar doći do pobjede.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Steven Gray s 19 poena, Mislav Brzoja dodao je 17 koševa, a Preston Knowles 12 poena i pet skokova.

Sonik-Puntamiku predvodio je Josip Ceranja s 14 koševa, dok je Eddi Jurjević dodao 12 poena i deset skokova.

Ovom utakmicom zaključeni su četvrtfinalni dvoboji, a u polufinalu domaćina završnog turnira očekuje puno teži ispit, dvoboj s Cibonom, koja je ranije tijekom dana uz dosta poteškoća stigla do pobjede protiv Škrljeva.

Kup Krešimira Ćosića, četvrtfinale:
Zadar - Sonik-Puntamika 104:61

Kup Krešimira Ćosića

četvrtfinale

Zagreb63:114Cedevita
Šibenka84:86Zabok
DepoLink Škrljevo72:80Cibona
Zadar104:61Sonik Puntamika

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!