Košarka

Naglić nakon pobjede protiv Puntamike: "Utakmica nam je dobrodošla da probijemo led Kupa"

Sportnet • petak, 16.02.2018.
Naglić nakon pobjede protiv Puntamike: "Utakmica nam je dobrodošla da probijemo led Kupa"
Foto: FaH

Prilično lako što je bilo i očekivano, Zadar je svladao Sonik Puntamiku u četvrtfinalu Kupa Krešimira Ćosića sa 104:61 i tako izborio polufinale protiv zagrebačke Cibone...

PIŠE: Jan Šneler

Već nakon prve četvrtine utakmice protiv Sonik Puntamike bilo je jasno u kojem smjeru ide utakmica. Zadar je pred svojom publikom igrao opušteno, kvalitetno i efikasno. Na poluvrijeme su otišli rezultatom 57:28 i tako gotovo sigurno riješili pitanje pobjednika. Upravo zato, ne čude izjave trenera Aramisa Naglića koji je bio zadovoljan izvedbom svoje momčadi.

"Utakmica nam je dobrodošla da probijemo led Kupa. Riješili smo to bez problema s našom rotacijom i već se sada pripremamo za sutrašnju polufinalnu utakmicu", rekao je trener Zadra.

Kao što smo i rekli, Zadar u polufinalu očekuje Cibonu koju su košarkaši s Višnjika već tri puta dobili ove sezone. Gotovo u svakoj utakmici rezultat se lomio na samom kraju te je sigurno kako ćemo i danas gledati napeti dvoboj.

"Ne bih se zamarao psihološki što nam donosi prednost od 3-0 protiv Cibone, nitko u svlačionici ne razmišlja olako jer tu su imena kao što su Tomas, Rozić, Žorić i mislim da su trenutno opasniji nego što to izgleda. Svaka utakmica s Cibonom je teška, nova. Jako respektiram njihovu ekipu, u ovakvom sustavu Cibona može odigrati puno bolje nego danas, svjesni smo toga i baš se zato jako pripremamo jer sutra treba odigrati najbolje što znamo", zaključio je Naglić.

Utakmica Zadra i Cibone na rasporedu je danas u 17 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!