Nogomet

VIDEO: Dan iz noćne more Šime Gregova začinjen autogolom u visokom porazu

Branimir Korać • ponedjeljak, 19.02.2018.
VIDEO: Dan iz noćne more Šime Gregova začinjen autogolom u visokom porazu
Foto: FaH

U drugom kolu Azijske lige prvaka iranski Tractor Sazi gostovao je u Dohi kod Al Gharafe i upisao poraz 3:0 uz loš nastup hrvatskog internacionalca Šime Gregova...

Bivši igrač Zadra i Istre Šime Gregov nije briljirao u drugom kolu Azijske lige prvaka. Njegov Tractor Sazi visoko je poražen s 3:0 u gostima kod Al Gharafe, a Gregov snosi krivicu za prva dva gola domaćina.

Praktički već za 20 minuta sve je bilo riješeno, domaćin je vodio 2:0 i Tractor Sazi bio je pred porazom.

Sve je krenulo nizbrdo već u 11. minuti kada je Othman Al Yahri ubacio s lijeve strane, Gregov loše procijenio let lopte koja je bila previsoka za njega i Mehdi Taremi lakoćom ju je glavom poslao u mrežu.

Deset minuta kasnije novi problemi za Gregova koji gubi loptu na 25 metara od svog gola, Taremi sam ide prema vratima i u sredini traži Wesleyja Sneijdera, no Gregov presijeca to dodavanje i odrađuje Sneijderov posao poslavši loptu u svoju mrežu.

U 32. minuti Gregov je napustio travnjak, gosti su promašili kazneni udarac osam minuta kasnijem a niti domaćini nisu realizirali svoj u 77. minuti. Ipak u sudačkoj nadoknadi susreta Taremi zaokružuje svoj sjajan nastup golom za konačnih 3:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!