Nogomet

Mourinho: "Herrera nije bio spreman za Sevillu, a liječnici su rekli da može igrati još za vikend"

Sportnet • četvrtak, 22.02.2018.
Mourinho: "Herrera nije bio spreman za Sevillu, a liječnici su rekli da može igrati još za vikend"
Foto: EPA

Nakon jučerašnjeg remija u Sevilli, trener Manchester Uniteda Jose Mourinho osvrnuo se na ozljedu svog veznjaka Andera Herrere i upro prstom u medicinsko osoblje kluba koje je dalo zeleno svjetlo za nastup španjolskog veznjaka, te natuknuo kako bi zbog tog propusta Herrera mogao propustiti narednih nekoliko tjedana.

AUTOR: Stipe Dedić

Podsjetimo, Herrera je na terenu izdržao tek 17 minuta kada je zbog bolova morao napustiti travnjak.

Herrera je pauzirao nekoliko posljednjih utakmica zbog manjih problema s mišićem, ali medicinsko osoblje mu je već u subotu dalo zeleno svjetlo. Ipak, odlučili smo poštedjeti ga utakmice s Huddersfieldom u nadi da će biti na 100 posto za utakmicu u Sevilli, no izgleda do on nije bio dovoljno spreman niti za vikend“. rekao je Mourinho.

Trener Manchester Uniteda dodao je i kako bi krivac za novu ozljedu Španjolca mogao biti u visok ritam utakmice za koji Herrera nipošto nije bio spreman.

Intenzitet utakmice bio je takav da ga je mogao izdržati samo potpuno spreman igrač. Plan igre bio je da visoko pritisnemo Sevillu, a Ander je uz McTominayja trebao biti naš najvažniji igrač. Onda je došla ta 17. minuta. Herrera je petom pokušao pronaći suigrača, a njegova noga to nije izdržala. Nije bio 100 posto spreman za utakmicu i sada je njegova ozljeda puno gora“, završio je Mourinho.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!