Košarka

Kawhi Leonard mogao bi propustiti ostatak NBA sezone

Sportnet • četvrtak, 22.02.2018.
Kawhi Leonard mogao bi propustiti ostatak NBA sezone
Foto: EPA

Američki mediji prenijeli su izjavu Gregga Popovicha u kojoj trener San Antonio Spursa kaže kako bi njegov najbolji igrač, ujedno i jedan od najboljih košarkaša svijeta, Kawhi Leonard, mogao zbog bizarne ozljede desnog kvadricepsa propustiti ostatak NBA sezone.

AUTOR: Stipe Dedić

Podsjetimo, krilni igrač San Antonio Spursa ove je sezone odigrao tek devet utakmica, no njegova momčad i dalje drži visoko treće mjesto u Zapadnoj konferenciji.

Jako bi me iznenadilo kada bi se vratio do kraja sezone. Imamo još 23 utakmice do kraja regularnog dijela, a onda slijedi doigravanje i teško da će biti spreman odigrati neku od utakmica. Ako se i vrati, bit će to pred sam kraj sezone, a tada ćemo ozbiljno razmisliti o tome želimo li riskirati s njim“, rekao je Gregg Popovich.

Moramo igrati s igračima koje imamo na raspolaganju. Ova momčad koju sada imamo, to smo mi i moramo se s tim pomiriti“, dodao je Popovich.

Legendarni trener nedavno je izjavio i kako u svom dugogodišnjem iskustvu u košarci još nikada nije vidio nešto slično ozljedi koja je zadesila Kawhija Leonarda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!