Tenis

Rafael Nadal zbog ozljede otkazao nastupe u Miamiju i Indian Wellsu

Mihaela Bradovski • petak, 02.03.2018.
Rafael Nadal zbog ozljede otkazao nastupe u Miamiju i Indian Wellsu
Foto: EPA

Rafael Nadal potvrdio je kako neće biti u mogućnosti nastupiti na Masters 1000 turnirima u Miamiju i Indian Wellsu, a povratak tenisu uslijedit će početkom zemljanog dijela sezone...

Još u Melbourneu je Rafael Nadal zaradio ozljedu, jako dobro sjećamo se tog dvoboja protiv Marina Čilića kojeg je Španjolac na kraju bio prisiljen predati, u međuvremenu se oporavio, no na treninzima u Acapulcu prije početka turnira, ponovno su se javili problemi.

Nadal je otkazao nastup u Acapulcu, ali je isto tako otkazao i nastup na turnirima u Miamiju i Indian Wellsu kako bi se potpuno oporavio i pripremio za zemljani dio sezone koja će kulminirati Roland Garrosom.

"Na žalost ozljeda koju sam zaradio prije početka turnira u Acapulcu nalazi se na istom području gdje i ona koju sam zaradio u Melbourneu te neću moći nastupiti u Miamiju i Indian Wellsu jer trebam oporavak. Bilo mi je teško otkazati nastup u Acapulcu, a jednako tako mi je žao što neću moći nastupiti u SAD-u. Nedostajat će mi ti turniri i napravit ću sve da se vidimo 2019. godine", poručio je Nadal.

Prošle godine Nadal je na oba turnira gubio od Rogera Federera, ali je briljirao nakon što je sezona preselila na zemlju i osvojio je turnire u Monte Carlu, Madridu te deseti put Roland Garros.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!