Košarka

Odličan nastup Mira Bilana u pobjedi Strasbourga

Petar Jenjić • subota, 03.03.2018.
Odličan nastup Mira Bilana u pobjedi Strasbourga
Foto: FaH

Strasbourg je u 21. kolu francuskog košarkaškog prvenstva stigao do 15. pobjede. Vodeća momčad lige minimalno je slavila protiv Bourga sa 79:78, a najbolji strijelac, skakač i asistent pobjedničke momčadi bio je Miro Bilan...

Košarkaši Strasbourga vode veliku borbu s Monacom za prvu poziciju uoči početka doigravanja. Nakon što je jučer momčad iz Kneževine minimalno slavila u gostima kod Le Portela (73:72), Strasbourg je danas identičnom razlikom slavio kod kuće protiv Bourga (79:78) i s omjerom 15-6 vratio se na prvo mjesto.

Gostujuća momčad odigrala je puno bolje prvo poluvrijeme tijekom kojeg je u nekoliko navrata imala i dvoznamenkastu prednost. Ipak, domaćin se budi u nastavku i održava egal do same završnice susreta. Pobjednički koš ubacio je Darion Atkins 21 sekundu prije kraja na dodavanja Mira Bilana. Imali su gosti priliku za puni plijen, no Trey Lewis nije bio precizan.

Upravo je Miro Bilan bio najučinkovitiji u pobjedničkim redovima s 21 poenom (7/11 za dva, slobodna bacanja 7/8), 13 skokova i pet asistencija za 34 minute provedene na terenu. Darion Atkins dodao je 20 koševa i sedam skokova.

Goste su s po 21 poenom predvodili Zachery Peacock (pet skokova) i Garrett Sim (pet skokova, pet asistencija).

LNB, 21. kolo:
Strasbourg - Jl Bourg 79:78

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!