Košarka

Lakersi ostali bez Brandona Ingrama na barem tjedan dana

Branimir Korać • ponedjeljak, 05.03.2018.
Lakersi ostali bez Brandona Ingrama na barem tjedan dana
Foto: EPA

Los Angeles Lakersi još uvijek nisu odustali od doigravanja iako im neće biti nimalo lako dohvatiti osmo mjesto na Zapadu gdje im Denver bježi sedam pobjeda. Uz sve to, narednih najmanje tjedan dana Lakersi neće imati na raspolaganju Brandona Ingrama...

Lakersi su u pozitivnoj seriji i imaju pet uzastopnih pobjeda te se potiho počelo govoriti o povratku u borbu za osmo mjesto. Pitanje je koliko je to realno, ušli smo u fazu sezone kada oni koji su u krugu doigravanja uglavnom pobjeđuju, a sve momčadi ispred Lakersa objektivno su i kvalitetnije.

Denver Nuggetsi trenutno drže osmu poziciju na Zapadu i imaju sedam pobjeda više od Lakersa što je u završnici sezone izrazito teško za dostići.

Misija za Lakerse postaje još teža nakon što su ostali bez Brandona Ingrama koji zbog ozljede prepona neće moći igrati najmanje tjedan dana.

Ingram je obavio pretrage i snimanja koja su pokazala kako je došlo do istegnuća mišića i za tjedan dana zakazana je kontrola nakon čega će biti poznato kada će se uključiti u rad s momčadi.

Ingram je ove sezone prosječno bilježio 16.2 poena, 5.4 skokova i 3.9 asistencija, a u startnoj petorci mijenjat će ga Kyle Kuzma.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!