Nogomet

Lovren: "Ako ovako nastavimo igrati, možemo i do finala"; Can: "Volio bih izbjeći engleske momčadi"

Sportnet • srijeda, 07.03.2018.
Lovren: "Ako ovako nastavimo igrati, možemo i do finala"; Can: "Volio bih izbjeći engleske momčadi"
Foto: EPA

Nakon remija protiv Porta kojim su potvrdili prolazak među osam najboljih, Liverpoolovi igrači Dejan Lovren i Emre Can otkrili su protiv koga bi voljeli igrati u nastavku natjecanja...

PIŠE: Jan Šneler

Situacija u Liverpoolu je idilična. Klub odlično stoji na tablici Premiershipa gdje se s Manchester Unitedom bore za drugo mjestu, dok su se u Ligi prvaka plasirali u četvrtfinale nakon dugo godina posta. Na valu odlične atmosfere igrači i trener ipak upozoravaju kako je samo jedan dio posla obavljen te kako još predstoji puno posla.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren i često osporavani branič Liverpoola pruža sve bolje igre kako sezona odmiče, a očito kako je dolazak skupog Van Dijka bio poticajan za našeg stopera. Lovren je na tragu trenera Kloppa koji malim koracima želi doći do uspjeha.

"Cilj je ići korak po korak. Trebamo vidjeti koga ćemo dobiti u četvrtfinalu. Ne volim previše prognozirati i pričati o budućnosti, ali ako ovako nastavimo igrati, možemo i do finala", rekao je Lovren za magazin FourFourTwo.

Iako se možda Lovrenova izjava čini preuranjenom, Liverpool doista ima šanse (ne samo teoretske) doći do finala. Uz malo sreće u ždrijebu, sumnjamo da bi neka momčad voljela igrati protiv raspoloženog i napadački ubojitog Liverpoola.

S druge strane Emre Can otkrio je koga bi volio izbjeći u četvrtfinalu. Iako je teško reći koja je momčad "najbolji" ždrijeb s obzirom na to da će po svemu sudeći četvrtfinale biti iznimno jako, Can očito ne želi igrati protiv momčadi koja ih bolje poznaje.

"Bilo je dobro, odradili smo posao i prošli smo u sljedeću fazu natjecanja. Volio bih izbjeći engleske momčadi, ali zapravo mi je svejedno koga izvučemo", rekao je njemački veznjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!