Nogomet

Kovačić: "Ova momčad izgleda potpuno drugačije u Ligi prvaka"

Sportnet • srijeda, 07.03.2018.
Kovačić: "Ova momčad izgleda potpuno drugačije u Ligi prvaka"
Foto: EPA

Izostanak Luke Modrića iz momčadi Real Madrida iskoristio je drugi hrvatski reprezentativac, Mateo Kovačić, te tako potvrdio kako trener Real Madrida Zinedine Zidane na njega itekako može računati...

PIŠE: Jan Šneler

Strpljivost se u nogometu ponekad jako dobro nagrađuje. Nakon što je čak bio smatran promašajem i preskupim pojačanjem koje nije ništa donijelo, Mateo Kovačić ove se sezone prometnuo u igrača na kojeg Zidane svakako može računati u budućnosti. Kako zbog ozljede nije igrao Luka Modrić, Kovačić je odlično nadomjestio izostanak važne karike Realovog veznog reda.

Nakon teškog perioda i opasnosti od propale sezone, u Real Madridu imaju razloga za veselje. Ne samo što su izbacili opasnog kandidata za naslov, PSG u osmini finala Lige prvaka, nego se, zbog svojih loših rezultata u La Ligi i Kupu kralja, u potpunosti mogu posvetiti europskim izazovima. To je svakako prednost koju nema mnogo klubova u Europi. Na tom tragu je i Mateo Kovačić koji smatra kako Real puno bolje igra u Ligi prvaka.

"Odigrali smo odličnu utakmicu. Ova momčad izgleda potpuno drugačije u Ligi prvaka. Mnogo smo truda uložili i jako smo zadovoljni. Osvojili smo trofej dvije godine zaredom i želimo i nadamo se trećem uzastopnom naslovu Lige prvaka", rekao je Kovačić za Premium Sport.

Iako se u Real Madridu nikada ne zna, kada su transferi igrača u pitanju, teško je očekivati da će tako lako pustiti Kovačića iz kluba sada kada su vidjeli da naš nogometaš može pružiti iznimno dobre partije. Na upite novinara oko mogućeg transfera u Italiju, Kovačić nije dao direktan odgovor.

"Ne znam. Trenutno mi je teško govoriti o tome. Zavolio sam Milan, nikada ne znate", zagonetno je zaključio razgovor Kovačić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.03.2018. u 19:53
    Ma kakva Italija, bježi od nje.
    Obrisan korisnik