Nogomet

Emery nakon ispadanja iz Lige prvaka: "Poraz od Reala nije razočarenje"

Sportnet • srijeda, 07.03.2018.
Emery nakon ispadanja iz Lige prvaka: "Poraz od Reala nije razočarenje"
Foto: EPA

Iako je bilo jasno nakon prvog susreta kako PSG očekuje težak posao u uzvratnoj utakmici protiv Real Madrida, iznenađuje prilično lagani prolaz kraljevskog kluba protiv bogatog i moćnog PSG-a...

PIŠE: Jan Šneler

Ambicije i snovi bogatih vlasnika Paris Saint-Germainea ponovno su se srušili u ranoj fazi nokauta Lige prvaka. Niti dovođenje Neymara i Mbappéa nije pomoglo Parižanima ovoga puta te su s ukupnim rezultatom 5:2 ispali u osmini finala od Real Madrida.

Jedan od najodgovornijih za poraz svakako je trener PSG-a Unai Emery. Iako Emery zasigurno nije jedini krivac za rano ispadanje iz natjecanja, teško je vjerovati kako bogati arapski vlasnici neće posegnuti za novim rješenjem na klupi. Poznato je kako uz veliki novac za transfere često dolazi i popratna rečenica o broju i vrsti naslova koju vlasnici žele i to odmah.

"Real je bio bolji od nas. Htjeli smo jače pritisnuti Real, ali prvi gol uništio je naše šanse, kao i crveni karton. Zasluženo su prošli. Poraz od Reala nije razočarenje. Ono što je razočaravajuće je ispadanje u osmini finala Lige prvaka. Svi želimo osvojiti ovo natjecanje što prije. Nastavit ćemo strpljivo i izgraditi momčad koja može pobijediti", prenosi izjavu Emeryja Uefa.com.

Iznenađuje izjava trenera PSG-a oko izgrađivanja momčad kada se zna da je već u ovu momčad potrošeno stotine i stotine milijuna eura. S druge strane, pomalo tragikomično zvuči izjava o budućnosti kluba.

"Siguran sam da će ova momčad jednom osvojiti Ligu prvaka. Navijači će vidjeti da će PSG osvojiti naslov jednog dana", rekao je Emery i dodao kako ne razmišlja o svojoj sudbini na klupi francuskog kluba:

"Moja budućnost na klupi kluba? Ne razmišljam o tome trenutno"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani07.03.2018. u 22:33
    Vidit ćemo što kaže šef
    Bogomdani
  • Obrisan korisnik07.03.2018. u 18:32
    Koja glupost.Svaki poraz,pogotovo za PSG mora biti razocaranje!!! Nije "Real M." igrao toliko dobro koliko je "PSG" igrao lose.A TO JE razocaranje>
    Obrisan korisnik