Tenis

Dominantni Borna Ćorić pomeo Ramosa za treće kolo Indian Wellsa, čeka ga još jedan Španjolac

Dario Dodić • nedjelja, 11.03.2018.
Dominantni Borna Ćorić pomeo Ramosa za treće kolo Indian Wellsa, čeka ga još jedan Španjolac
Foto: EPA

Hrvatski tenisač Borna Ćorić uspješno je prošao i drugu prepreku na Masters 1000 turniru u Indian Wellsu. Ćorić je dominantnom igrom pomeo s terena Alberta Ramosa-Vinolasa i osigurao dvoboj s još jednim Španjolcem, čeka ga 13. nositelj...

Borna Ćorić nastavlja s odličnim nastupima u Indian Wellsu. Nakon što je u prvom kolu turnira iz Masters 1000 serije ispustio tek dva gema protiv Amerikanca Younga, Borna je gotovo identičnim rezultatom u drugom kolu apsolvirao i Španjolca Alberta Ramosa-Vinolasa.

22. igrač svijeta i 19. nositelj turnira nije imao nikakvih šansi protiv Hrvata. Borna je za prvi set trebao nešto više od pola sata, triput je oduzeo servis protivniku, svoj niti jednom doveo u pitanje, s glatkih 6:0 dolazi do prednosti.

Više je borbe bilo u drugom setu, ali nakon šest sigurnih gemova ponovno Ramos-Vinolas pada, u sedmoj igri Borna dolazi do breaka.

Imao je Španjolac dvije break-prilike u idućem gemu, no spasio se Ćorić, a zatim novim breakom stigao do 6:3 i pobjede u drugom kolu.

U trećem će kolu imati nešto zahtjevniji posao. Želi li Borna u osminu finala Indian Wellsa morat će svladati Roberta Bautistu-Aguta protiv kojeg ima negativan skor. Pet su puta igrali međusobno i četiri je puta kao pobjednik izašao 16. igrač svijeta, posljednji put u četvrtfinalu Dubaija početkom mjeseca.

13. je nositelj turnira u drugom kolu svladao Amerikanca Donaldsona s 2-0 u setovima.

Indian Wells, 2. kolo:
Borna Ćorić (HRV) - Albert Ramos-Vinolas (ŠPA, 19) 6:0, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!