Tenis

Jana Fett u trećem setu predala meč kvalifikacija Miamija

Petar Jenjić • ponedjeljak, 19.03.2018.
Jana Fett u trećem setu predala meč kvalifikacija Miamija
Foto: EPA

Jana Fett predala je u trećem setu meč prvog kola kvalifikacija za Masters u Miamiju. Tako je u drugo kolo prošla Barbora Krejčikova koja će, za ulazak u glavni ždrijeb, igrati protiv bolje iz dvoboja između Polone Hercog i Xiyu Wang...

Nakon poraza u prvom kolu kvalifikacija Indian Wellsa Jana Fett nije uspjela proći niti prvu prepreku za ulazak u glavni ždrijeb Miamija. Hrvatska tenisačica imala je servis za meč protiv češke predstavnice Barbore Krejčikove, ali njena suparnica dolazi do preokreta i izjednačenja u setovima

Na ulasku u posljednji set hrvatska tenisačica izgubila je servis, a nekoliko gemova kasnije i predala meč. Za ulazak u prvo kolo glavnog turnira Krejčikova igrat će protiv bolje iz dvoboja Polona Hercog - Xiyu Wang.

U prvom setu moglo se vidjeti ukupno sedam breakova. Hrvatska tenisačica imala je servis za set pri vodstvu 5:3, ali je do šestog gema stigla tek na servis protivnice kada je iskoristila ukupno treću set loptu.

Činilo se kako će Fett ipak nešto lakše doći do pobjede kada je u drugom setu napravila break, povela sa 4:2 i ubrzo stigla do servisa za meč. Međutim, nije uspjela doći niti do meč lopte, češka tenisačica vratila je break, a zatim još jednom oduzela servis hrvatskoj predstavnici i tako stigla do seta.

Kao što je već ranije napisano, hrvatska tenisačica je pri zaostatku 3:1 u trećem setu predala meč koji je tako trajao dva sata i 22 minute.

Masters Miami, kvalifikacije, 1. kolo:
Barbora Krejčikova - Jana Fett 4:6, 7:5, 3:1 predaja

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!