Nogomet

VIDEO: Danci tek s igračem više slomili otpor Paname

Branimir Korać • petak, 23.03.2018.
VIDEO: Danci tek s igračem više slomili otpor Paname
Foto: EPA

Danska je u prijateljskom susretu na Brondbyjevom stadionu ugostila Panamu i tijesno slavila s 1:0. Čvrsti Panamci pali su tek nakon što su ostali s igračem manje...

Reprezentacije su započele s odigravanjem prijateljskih susreta s ciljem isprobavanja i uigravanja snaga uoči Svjetskog prvenstva koje je na rasporedu ove godine u Rusiji.

Tako su sinoć Danci i Panamci odradili svoj dvoboj, Danska je kao domaćin odnijela pobjedu 1:0, ali do nje nije tako jednostavno došla.

Danska je očekivano dominirala susretom i bila dosta bolji protivnik, ali Panama predvođena iskusnim i dobrim vratarom bukureštanskog Dinama Jaimeom Penedom dobro se držala i pala je tek u završnici.

Od 65. minute Panamci su igrali s igračem manje nakon što je Blas Perez visoko podignutom nogom išao prema Kasperu Schmeichelu izvan kaznenog prostora te je zasluženo isključen.

Četiri minute kasnije Panama je ušla u zaostatak. Pione Sisto dobio je loptu u kaznenom prostoru, riješio se pratnje i onda lijepo pogodio suprotni kut panamskog gola.

Mogla je Danska do kraja susreta i povećati prednost, ali rezultat se više nije mijenjao. Nakon susreta Danci su se žalili na grublji nastup Panamaca koji su odigrali agresivnije nego što je domaćin to možda očekivao.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!