Nogomet

Niko Kranjčar nije više igrač Rangersa: "Razmotrit ću opcije koje su na stolu"

Mihaela Bradovski • petak, 23.03.2018.
Niko Kranjčar nije više igrač Rangersa: "Razmotrit ću opcije koje su na stolu"

Bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar u potrazi je za novim klubom. Rangersi su potvrdili kako je s hrvatskim internacionalcem sporazumno raskinut ugovor...

Nakon što je u Glasgowu proveo godinu i pol, Niko Kranjčar kreće u novu avanturu. Ugovor s Rangersima je raskinut i hrvatski veznjak kao slobodan igrač kreće u potragu za novim klubom.

U Rangerse je Kranjčar stigao u ljeto 2016. godine iz New York Cosmosa, a od tada je upisao 26 nastupa i postigao tri pogotka. Imao je dobrih trenutaka, ali i lošijih, posebno ove sezone nakon povratka poslije ozljede.

Prošle sezone igrao je prilično dobro, hvalili su ga i navijači i treneri, a u najgorem trenutku, kada je uhvatio ritam i formu, zadesila ga je ozljeda zbog koje ga nije bilo duže vrijeme i nakon povratka nije bio potpuno spreman za čvrst ritam škotskog nogometa.

"S Rangersima smo dogovorili sporazumni raskid ugovora. Bila mi je čast biti dio ovog velikog kluba i igrati pred sjajnim navijačima, ostat će mi zauvijek u sjećanju. Klubu želim sve najbolje u budućnosti, a ja ću razmotriti opcije koje su mi na stolu", poručio je Kranjčar.

Kranjčar tako napušta škotski nogomet, a tijekom karijere nosio je dres i Dinama, Hajduka, Portsmoutha, Tottenhama, kijevskog Dynama, QPR-a te New York Cosmosa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!