Nogomet

VIDEO: Čileanci zabrinuli Šveđane zasluženom pobjedom u Stockholmu

Branimir Korać • subota, 24.03.2018.
VIDEO: Čileanci zabrinuli Šveđane zasluženom pobjedom u Stockholmu
Foto: EPA

Nakon kiksa u kvalifikacijama i neprolaska na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, Čileanci će poslužiti samo kao sparing partner sudinicima SP-a, a prvi su ih iskoristili Šveđani koje su i porazili. Čile je slavio s 2:1 i zadao brige švedskom izborniku...

Nije Švedska dobro izgledala u susretu protiv Čilea. Južnoamerikanci bili su bolji protivnik i na kraju zasluženo slavili što nikako nije dobra vijest za Jannea Anderssona.

Odradili su gosti jako dobru utakmicu i pokazali da je šteta što ih nećemo gledati u Rusiji. Pred Šveđanima je još dosta posla, štekali su u svim linijama i nisu bili na razini na kojoj su se očekivali.

Čile je stigao do vodstva u 22. minuti kada je obrana Švedske reagirala dosta loše nakon slabog ubačaja Alexisa Sancheza iz kornera, lopta se odbila do Artura Vidala koji iz prve lijepo pogađa gornji kut domaćeg gola.

Već u sljedećoj minuti domaćin je stigao do poravnanja. Dobra akcija Šveđana okončana je pogotkom Ole Toivonena čime se Švedska ekspresno vratila u susret.

U nastavku susreta Čile je bio opasniji protivnik i kada se činilo da će susret ipak završiti remijem, gosti su došli do pobjede. U 90. minuti sam pred domaćeg vratara došao je Sanchez, pucao je loše, lopta se u konačnici odbila do debitanta Marca Boladosa koji lakoćom zabija za konačnih 2:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!